Årets gospelworkshop med Nina Luna og Stephen Nørrelykke afholdes lørdag 28. oktober 2023 i Odder Grundtvigske Valgmenighedskirke, Rørthvej 34, Odder

KØB BILLET

Livsbekræftende tekster, fede rytmer, smukke ballader, sange med power og sjæl, som giver energi til dagen i morgen og inspiration og kulør på tilværelsen.

Repertoiret er bredt og blandet – lige fra traditionel til moderne gospel, og du får uden tvivl en oplevelse af den naturlige glæde, det giver at synge gospel – kombineret med sangteknik og indlevelse. Der kræves ingen specielle forkundskaber for at deltage, og der synges uden noder.

Glæd dig til en workshop, hvor det bliver svært at stå stille!

Kl. 17.00 vil workshopkoret spille en lille koncert, hvor også publikum får mulighed for at røre stemmebåndene. I forlængelse heraf vil der være et oplæg til debat.

Emnet er:

Musik og sundhed

Hvordan påvirker musik min hjerne og mit velvære? Kan musik helbrede kræft og Parkinsons? Kan musik overhovedet påvirke min sundhed?

Ny forskning påviser endnu engang de mange udnyttede fordele som brugen af musik rummer både emotionelt og fysiologisk. Evidensbaserede studier åbner ofte døre til, at nye metoder tages i brug i det offentlige system, så er der mon håb om, at sundhedsfremmende anvendelse af musik omsider bliver en anerkendt og naturlig del af det offentlige behandlersystem?

Er vi klar til at implementere metoder, som ligger udenfor de traditionelle medicinske behandlingsformer  og ikke er umiddelbart målbare?

Dagens program:

  • 9:30 Ankomst og registrering i forsamlingshuset
  • 10:00 Workshop i kirken
  • 12:00 Frokost i forsamlingshuset
  • 12:45 Workshop
  • 14:30 Pause
  • 15:00 Workshop
  • 16:45 Pause
  • 17:00 Koncert og debat (fri entre)

Medbring:

Mad og drikkevarer til frokost (kaffe og te kan købes, medbring gerne et krus)
Koncerttøj: ingen dresscode

NINA LUNA, der er opvokset i Odder, er en meget anerkendt sangerinde, dirigent, vocal coach, workshopholder og sangskriver, som nu holder til i København. Nina har fundet vej ind i hjertet af dansk gospelmusik, og hun er kendt for sin kraftfulde stemme og sin meget pædagogiske og humoristiske måde at undervise på. Nina er uddannet underviser og sangerinde fra Complete Vocal Institute i København.

Nina har siden 2004 sunget gospel og inspireret sangere og gospelkor i både ind– og udland. I dag leder hun 3 gospelkor i Københavnsområdet. Nina afholder hvert år mange koncerter og workshops for sangere og kor, som ønsker ny inspiration, nye sange, at lære at løse sangtekniske udfordringer, eller som bare gerne vil have et boost energi og glæde.

Udover musikken er Nina uddannet Master Coach og psykoterapeut og brænder for læring og personlig udvikling. Se mere på ninaluna.dk og syngforlivet.dk

Stephen Nørrelykke er uddannet pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium med diplomeksamen i år 2000. Han har spillet en del stilarter i årenes løb, bl.a. rock, pop, soul, funk, jazz, gospel m.m. Spiller pt. i festorkestret Tennis og i gospelkvartetten Rune Herholdt & the Gospelbrothers. Er desuden fast pianist for sin kone Lene Nørrelykke og for deres to gospelkor Rejoice og Fredens Gospelkor i Aarhus. Desuden har han spillet i løse og faste sammenhænge med en lang række kunstnere.

Stephen underviser i klaver på Randers Musikskole og på Det Danske Musicalakademi.